diumenge, 14 de setembre del 2014

Repàs dels entrenaments

Falten ben poques setmanes per l'Oncotrail. De preparació, creiem que no ens en faltarà. Aquests últims mesos hem fet uns quants entrenaments per posar-nos en forma. Repassem-los.

Primer, a Fitor

L'1 de juny passat estrenàvem mes recorrent una vintena de quilòmetres per Fitor, un dels punts per on passarem el dia de la veritat. La Laura, en Roger i en Marçal ens havien preparat un avituallament a Sant Pol, amb taronges, galetes, aigua i fins i tot medicaments. En Lluís i la Sunsi van quedar ben sorpresos: no s'ho esperaven pas. En Manel i en Tete, visiblement cansats, reposaven a les escales de l'església aprofitant l'ombra.
La primera presa de contacte, doncs, va anar prou bé: i és que si et preparen un avituallament, tot és més fàcil!


La ruta del Carrilet

Tocava allargar la ruta per pujar el nivell gradualment. Vam decidir fer la ruta del Carrilet, amb sortida i arribada a Torre Valentina (Calonge), el 8 de juny.
Per als avituallaments se'ns van afegir l'Elena i l'Oriol, i vam muntar dues parades en dos punts diferents. Hi havia ambient musical i tot, amb una ràdio portàtil! Com que el dia era calorós, també vam desplegar el para-sol.
Al final de l'entrenament, que vam fer ja caminant perquè no podíem més, vam arribar al restaurant Boca Dolça on vam fer una pizza tots plegats.


Cap a la muntanya

Ja havíem avorrit el terreny pla i volíem més desnivell. Vam desplaçar-nos fins a Vallter per fer el cim del Costabona. Sortíem des de l'estació d'esquí el 10 d'agost amb el suport de la Laura, l'Eduard i en Roger. Aquesta vegada no hi va haver avituallaments perquè el terreny no ens ho permetia. Però això no ens va desanimar i vam poder completar la ruta perfectament. Com que ens ho mereixíem, vam dinar a la Fonda Rigà (Tregurà) per recuperar totes les calories perdudes... i potser afegir-ne alguna de més. En Roger, el reporter, va explicar més a fons aquest últim entrenament al seu blog.


Aquestes són totes les trobades que hem fet fins ara. Ja tenim l'ull posat en la propera, el 20 de setembre!

2 comentaris: